Нашите партньори

Срещнах момичетата, така наричам Рени и Ева, преди известно време. Годините или периодът не са важни, когато съдбата преплита пътя ти със стойностни хора, които остават част от живота ти. Срещата с тях ми даде абсолютното доказателство, че когато човек знае какво иска, рискува всичко, за да го постигне, не се страхува от трудностите, и не загубва и за миг усмивката от лицето си и искреността в душата си, смисълът от начинанията е успешен. Не само успешен, а респектиращ и вдъхновяващ. Няма как да останеш равнодушен, ако се докоснеш до света на тези две, прекрасни бизнес дами. За мен беше привилегия да работя за тях! На добър час за онова, което Ви предстои, момичета! С безкрайно уважение
доц. д-р Арсения Иванова
Благодарим на „Образователен център Реди“ за професионалната и коректна работа, свързана с подготовката и обучението по английски език и на двете ни деца. Изпитваме удовлетворение от съвместната ни работа и желаем здраве и още много професионални занапред!
Родителите на Денислав и Вилиана Рашеви
Казвам се Кристина Димитрова, на 19 години, от град Кюстендил и в момента съм студентка в АУБ. В продължение на две години имах щастието да бъда ученичка в “Образователен Център Реди“ и да се радвам на топлото отношение на целия екип. Благодарение на всеотдайността и професионализма на г-жа Евелина Мирчева, която бе мой преподавател, аз не само затвърдих и надградих своите знания по английски език, но и силно развих своите умения по писане и активна комуникация. В резултат на това, успешно положих изпит и получих САЕ сертификат с висок резултат, с който кандидатствах и бях приета в Американски Университет в България. Уменията и знанията, които получих в Реди, са ми от полза и днес в университета, но за мен най-важното, което ми даде г-жа Мирчева-това е Увереност!
„Торготерм“ АД работи вече три години с „Образователен център Реди“. В резултат на ползотворното ни сътрудничество повече от 30 наши служители повишиха езиковата си подготовка по английски език и затова смятаме обучението да продължи и през следващите години в по–горни нива. Наред с това голяма полза извличаме и от организираните с тях курсове и тиймбилдинги, в които ръководен състав от различни нива придобива меки умения, подобрявайки способността си да се справя с различни ситуации в работна среда.
Бойко Недялков
Изпълнителен директор Торготерм АД
Уважаема госпожо Мирчева, Казват, че добрите учители се оценяват по знанията на техните ученици. В продължение на годините работа с моя син Вие доказахте това твърдение. Благодаря за Вашия професионализъм, търпение и умение да научите нашите деца на необходимите знания по английски език. Благодаря, че имахме шанса да работим с учител като Вас. От мое име и името на сина ми Николай Стефанов, Ви пожелавам още много деца, които да усвоят успешно преподаваните от Вас знания!
Д-р Надя Стефанова